Welkom, ik ben Julie

familie- en huwelijksfotograaf

Ik duw voor jou op de pauzeknop, zodat jij je herinneringen voor altijd kan koesteren.

Dit is wat ik echt graag doe, waar ik energie van krijg en dat ene waarvan ik hoop dat ik het tot het einde van mijn dagen mag blijven doen. Alles met hart en ziel. Je had het misschien al gezien, maar ik neem niet zomaar foto's, ik leg niet vast wat je ziet, maar wat je voelt en de herinneringen die daarbij horen. Daarvoor ga ik all-out en geef ik 100% van mezelf. Op je huwelijk dans ik mee (of ben ik net party-starter) en mag je voor ALLES aan mijn mouw trekken ;).

Sinds ik fotografeer leerde ik niet enkel prachtige gezinnen kennen, maar leerde ik ook mezelf kennen en groeide ik tot wie ik vandaag ben. Niet bang om mezelf te zijn en dat ook aan de wereld te tonen. En laat dat nu net een deel van mijn missie zijn... Ervoor zorgen dat jij dat ook durft.

Wie ik het liefst voor mijn lens zie verschijnen? Mensen met passie, hopeless romantics, die niet bang zijn om zich open te stellen voor wat spontaniteit, levensgenieters. Mensen die 'the extra mile' willen gaan. En mensen die net als jij gewoon mens zijn. All-inclusive, voor iedereen.

Dit ben ik...

Introvert, maar toch all fun & games.

Mijn favoriete ontstresser?

Dansen in mijn keuken 😅

Dat is soms wel nodig met 3 kinderen, een man en een hond in huis.

Waarom familiefotografie?

Hebben we een match?

Het is heel belangrijk dat er een band is tussen jou en mij. Jij vertrouwt op mij dat ik je fantastische herinneringen vastleg en ik investeer tijd in jou en je verhaal. Een fotoshoot verloopt altijd vlotter wanneer die klik er is en je zal ook met een fijn gevoel terugdenken aan de shoot. De foto's zullen zoveel beter zijn als je echt jezelf kan zijn en ik mezelf ook volledig kan geven.

Mijn grootste doel is dat jij op je gemak bent, dan worden de foto's zowieso awesome!

Want uniek jezelf zijn is het allermooiste dat er is, want het leven is veel te kort om niet jezelf te zijn.

Een paar weetjes over mij...

Ik heb een diploma...

Mijn favoriete persoon...

De husband

en de babies

Vrije beeldende kunst

Ik word supergelukkig van...

Wanneer ik trouwde

groot geluk op de snoeten van mijn kinderen..

2013

de perfecte hobby...

Verslaafd aan...

dansen in de keuken

met mijn babies

Koffie

neem contact op